O tvrtki NIBE

NIBE Energy Systems je vodeći proizvođač grijnih sustava u Skandinaviji, Poljskoj i Češkoj. Ciljno područje su prije svega novogradnje i gradbeni sektor  (obnova, održavanje).

NIBE Industrier AB se nalazi u Markarydu, Švedska, kotira na burzi u Stockholm-u od 1997 godine.

NIBE Industrier je Europska tvrtka sa visokotehnološkim proizvodima Podijeljena je na tri segmenta: NIBE Element, NIBE Energy Systems i NIBE Stoves.

NIBE Industrier

NIBE je švedska tvrtka, sa korijenima u južnoj pokrajini Småland i tradicijom koja seže unatrag mnogo godina proizvodnje proizvoda za gospodinjstvo i komercijalnu uporabu. Poduzetništvo i strast za poslovanjem, investicije u razvoj proizvoda i korporativne akvizicije doveli su do značajnog proširenja poslovanja grupacije, koja sada ima prodaju od približno 11 milijardi švedskih kruna. NIBE kotira na NASDAQ OMX Stockholmu Exchange, Large Cap list, sa sekundarnom kotiranjem na SIX Swiss Exchange. Proizvodnje se provode kroz tri različita poslovna područja s više od 10.000 zaposlenika u Europi, Sjevernoj Americi, Aziji i Australiji. Svaki poslovni prostor ima svoj operativno upravljanje i odgovornost za profit.

Kontakti

Ako imate pitanja o našim proizvodima možete se obratiti NIBE partnerima u vašoj zemlji.

Logo

+385 21 770 733  | +385 1 35 35 079

Locirajte NIBE partnera »

Kolačići »